Staanplaats/Huuraccommodaties

De camping heeft standplaatsen voor tent of caravan en we verhuren ook stacaravans en flats.

De standplaatsen voor tent of caravan zijn vlak en omheind. Ze zijn geschikt voor alle soorten kampeerfaciliteiten zoals caravans met luifel, kampeerauto´s, tenten… en zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen van 10 ampère (Europese en Franse stopcontacten) en waterfonteintjes. Voor uw gemak kunt u gebruik maken van 2 sanitaire blokken met individuele washokjes, een ruimte voor de verzorging van baby´s, sanitair voor mindervaliden en een hondentoilet.
Huisdieren zijn toegelaten op de standplaatsen (behalve cat. 1 en 2), maar moeten getatoeëerd en ingeënt zijn; huisdieren zijn ook toegelaten op het strand.
Aankomst en vertrek elke dag van middag tot middag.

We bieden u comfortabele en moderne logies met 1 tot 3 kamers te huur. Onze stacaravans hebben een houten terras en er is plaats voorzien voor uw wagen.
Huisdieren zijn niet toegelaten in de logies.
U betaalt een waarborg van 200 € bij aankomst voor eventuele schade; de waarborg wordt terugbetaald per post binnen tien dagen na uw vertrek. Voor uw bescherming kunt u op verzoek een annuleringsverzekering nemen. U kunt huren per week of voor 10/11 nachten tijdens het hoogseizoen. Aankomst vanaf 15 u en vertrek tot 10 u op zaterdag, zondag en woensdag. Tijdens het laagseizoen kunt u huren per weekend of voor minimaal 2 nachten en de dag van aankomst vrij kiezen.

Onze tarieven zijn inclusief de verblijfsbelasting (0,65 €/ pers. +18 jaar), dossierkosten.

 
Aquatisch Espace aquatique en Vendée Meer
Vrije tijd / Amusement Loisirs en Vendée Meer Diensten Services en Vendée Meer Toerisme in de Vendée Tourisme en Vendée Meer Ligging Accès au camping en Vendée Meer
 
Contactgegevens
CAMPING AUX COEURS VENDEENS ****
Camping à St Jean de Monts en Vendée
251, Rte de Notre-Dame de Monts
85160 - Saint Jean de Monts
Vendée / Pays de la Loire - Frankrijk
Telefoon: 00 33 2 51 58 84 91
E-mail: info@coeursvendeens.com
GPS: 46° 48.551' N - 02° 06.634' W