Vous êtes ici :

De camping krijgt snellaadpunten voor elektrische voertuigen

Sinds 2022 heeft de camping een cruciale stap in de richting van duurzaamheid gezet door snellaadpunten voor elektrische voertuigen te integreren. Dit initiatief weerspiegelt onze groeiende inzet voor schone energie en onze wens om milieuvriendelijkere mobiliteit te bevorderen.

De snellaadstations bieden een praktische en efficiënte oplossing voor kampeerders die graag elektrisch willen rijden. Deze innovatie sluit perfect aan bij de ecologische aspiraties van onze camping.

Deze uitrusting is niet alleen goed voor het milieu. Je kunt je elektrische auto op elk gewenst moment opladen, zonder dat je onderweg hoeft te wachten bij een tankstation of op zoek moet naar een openbaar oplaadpunt. Je hoeft je route niet langer te plannen aan de hand van de beschikbare oplaadpunten, je profiteert van een oplossing waarmee je je voertuig op elk gewenst moment kunt opladen in je woonplaats.