Ontdek tegenover onze camping ons 2e vakantieverblijf: de 4-sterren camping Plein Sud.

Voor een gezinsvakantie op camping Plein Sud in Saint Jean de Monts.

Op camping Plein Sud in St Jean de Monts cultiveren wij het "familiegevoel", dat tot uiting komt in de kwaliteit van het onthaal en de aangeboden diensten, de diversiteit van de aangeboden activiteiten en animaties en het comfort van de stacaravans die voor gezinnen zijn ontworpen. Wat de badplaats Saint Jean de Monts betreft, zijn de infrastructuur, het immense fijne zandstrand met zijn esplanade en het bos een extra garantie voor een geslaagde gezinsvakantie en geweldige ervaringen met uw kinderen.

Activiteiten en ontspanning voor het hele gezin!

Het geheim van een geslaagde gezinsvakantie? Activiteiten waar iedereen van kan genieten en tijd voor iedereen om zijn eigen ding te doen!
De kinderen beleven leuke avonturen in de Kids' Club terwijl de ouders genieten van een kopje koffie met gebak op het terras van de bar alvorens rustig hun maaltijd te bereiden.
In de namiddag kan het hele gezin genieten van het waterpark. De ouders ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad en de kinderen spelen in de waterspeeltuin met zijn spelletjes. Na twee of drie duiken en een paar keer zwemmen, wordt u uitgenodigd voor een jeu de boules-, pingpong- of voetbaltoernooi!
s Avonds ontmoeten ouders, grootouders en kinderen elkaar in een feestelijke en familiale sfeer tijdens de animatie- en campingavonden: gezelschapsspelletjes, karaoke, dansavonden, concerten, quizzen, bingo... Een mooie manier om deze mooie vakantiedag in Saint Jean de Monts af te sluiten!

Met de familie in Saint Jean de Monts

Het andere voordeel van de familiecamping Plein Sud is de bevoorrechte ligging aan zee, op 800 meter van het strand. Het resort biedt een breed scala aan activiteiten waar iedereen van kan genieten: verfrissende zwempartijen, watersporten, fietsen, wandelen, paardrijden, vissen, golf, casino, ...

Kies de ideale accommodatie voor uw gezin.

Een gezinsvakantie in een stacaravan, een volledig ingerichte tent of een bungalow in Saint Jean de Monts is een uitstekende gelegenheid om samen te zijn en bijzondere momenten te delen. Daarom maken wij er een erezaak van dat elk gezin zich thuis voelt op onze camping Plein Sud.
Wij hebben ons accommodatieaanbod ontworpen met verhuureenheden die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van gezinnen. Er is voor elk wat wils: van de cottage met 3 kamers voor 6 personen met 2 badkamers tot de verschillende cottages met 2 kamers voor 3 tot 6 personen, en niet te vergeten de cottages met 1 kamer voor 2 personen en de natuurtenten en bungalows. Er is voor elk wat wils.

 
Onze huurverblijven Onze standplaatsen
Aquatisch Espace aquatique à Saint-Jean-de-Monts Meer
Vrije tijd / Amusement Loisirs à Saint-Jean-de-Monts Meer Diensten Services à Saint-Jean-de-Monts Meer
 
Contactgegevens
CAMPING AUX COEURS VENDEENS ****
251, Rte de Notre-Dame-de-Monts
85160 Saint-Jean-de-Monts

Telefoon: 00 33 2 51 58 84 91
E-mail: info@coeursvendeens.com

GPS: 46° 48.551' N - 02° 06.634' W