Dierentuinen

Wilde planeet op 56 km van de camping en 15min van Nantes, in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, op expeditie in het dierenrijk. Ontdek de verschillende speciale dagen die beschikbaar zijn!

De dierentuin van Les Sables-d'Olonne is een zoölogisch park op enkele passen van de stranden van Les Sables-d'Olonne in de wijk La Rudelière. Hij is lid van de European Association of Zoos and Aquariums.

De boerderij van Pommettes, op 10 km afstand, is een gelegenheid voor kinderen om meer dan 20 diersoorten te ontmoeten, in alle vrijheid om te voeden en te strelen. Onder deze dieren, pony's, koeien, geiten of paarden. La ferme des Pommettes biedt u ook wandelingen met pony's, tractoren of karren, wandelingen in de moerassen met een botanische route.


Vlindereiland op 28 km afstand. In het hart van een kas van 26°, kom en wandel tussen honderden tropische vlinders uit de 4 hoeken van de wereld, die vrij rondvliegen tussen exotische planten en bloemen.


Aquarium van Noirmoutier op 30 km. SEALAND, betreedt de aquatische wereld. Hier bent u in het land van de zeeën. Op het geluid van vreemde muziek laat Neptunus u kennismaken met de fantastische wereld van de onderwaterfauna en -flora, ontdekt u dit prachtige spektakel en droomt u zo veel als u wilt in deze fantastische ruimte van stilte en kleur. 500.000 liter zeewater, 200 meter natuurlijk, 200 soorten en 1.000 dieren.

Het Aquarium de Vendée is een aquarium op menselijke maat gelegen in Talmont Saint Hilaire en biedt een fantastisch bezoek aan het hart van het zeeleven, met meer dan 500 soorten om te ontdekken in 3 werelden, representatief voor de vier hoeken van de mariene wereld.

Animatie het hele jaar door (animatieprogramma beschikbaar op de website www.aquarium-vendee.com , gratis parkeren, snack in het seizoen, site toegankelijk voor PMRs

 
Aquatisch Espace aquatique en Vendée Meer
Vrije tijd / Amusement Loisirs en Vendée Meer Diensten Services en Vendée Meer Toerisme in de Vendée Tourisme en Vendée Meer Ligging Accès au camping en Vendée Meer
 
Contactgegevens
CAMPING AUX COEURS VENDEENS ****
Camping à St Jean de Monts en Vendée
251, Rte de Notre-Dame de Monts
85160 - Saint Jean de Monts
Vendée / Pays de la Loire - Frankrijk
Telefoon: 00 33 2 51 58 84 91
E-mail: info@coeursvendeens.com
GPS: 46° 48.551' N - 02° 06.634' W